Klubnyheder

Samarbejde u16-u18 med Skalborg og Svenstrup

17. april 2018, 20.54

D

De aalborgensiske håndboldklubber - Svenstrup Godthåb IF, St. Restrup IF og Skalborg SK - samarbejder fra efteråret 2018 og frem om at tilbyde håndbold til alle håndboldinteresserede og -nysgerrige i Aalborg og omegn!

Klubsamarbejdet de tre klubber imellem udbydes til alle U16- og U18-piger og -drenge - hvilket fra efteråret 2018 og altså for sæsonen 2018/19 dækker over årgangene 1999, 2000, 2001, 2002 og 2003. 

I forbindelse med lanceringen af dette klubsamarbejde på tværs af de tre geografisk tætliggende håndboldklubber åbnes der i starten af maj måned op for en række prøvetræninger, hvor man som håndboldspiller i de repræsenterede årgange kan prøve kræfter med dette nye, spændende projekt!

Det er i den forbindelse vigtigt at pointere og understrege, at der i det forestående klubsamarbejde er fokus på at sætte breddehåndbolden i fokus og derigennem inkludere så mange nuværende og potentielle håndboldspillere som muligt.

Dermed ikke sagt at divisions- og elitehåndboldhold er en umulighed i det nye samarbejde - der tilmeldes selvsagt hold i det omfang, som spillermaterialet indbyder til. Vi forsøger at være så inkluderende som muligt og henleder i den forbindelse til en efterhånden kendt frase i diverse sportsmiljøer; at bredde fordrer elite.

Første træningsdag er lørdag den 5. maj, hvor U16- og U18-pigerne lægger for, inden drengene overtager banen. Træningen foregår i første omgang i Agri Nord Idrætscenter i Skalborg og forestås af Kasper Jepsen fra Svenstrup Godthåb IF, Henrik Ingvorsen fra St. Restrup IF og Simon Jensen fra Skalborg SK. Derefter afholdes der også åbne træninger, oplyser klubberne.

Klubnyheder