Klubnyheder

Det aalborgensiske holdfællesskab står stadig stærkt!

1. august 2018, 21.46

Den nye håndboldsæson nærmer sig med hastige skridt for klubberne rundt omkring i det danske håndboldlandskab - og således også for Skalborg SK, St. Restrup IF og Svenstrup Godthåb IF der snart kan sætte de første aktiviteter i gang i det nye håndboldprojekt i Aalborgs sydvestlige egne.

Klubnavnet er på plads - Team Aalborg SV - og lige så er klubfarverne også mere eller mindre i vinkel. Træningstiderne er - efter længere tids jonglering og tovtrækning - omtrent forhandlet på plads, og derudover er der også godt styr på den samlede trænerstab i den nye opsætning.

Alt sammen kan det følges meget tættere og mere konkret på den nyligt oprettede Facebook-side for Team Aalborg SV - den går under navnet ’Team Aalborg SV - Et håndboldfælleskab’ - og her vil der jævnligt blive offentliggjort diverse opslag og begivenheder med relation til det nystartede projekt.

Allerede i næste uge tyvstarter U16- og U18-pigerne deres håndboldsæson, når de indleder deres respektive træningspas i Agri Nord Idrætscenter. Træningsbegivenhederne herfor kan findes på ovennævnte Facebook-side for Team Aalborg SV.  

Ved spørgsmål kan der altid rettes henvendelse til én af de tre formænd bag projektet.

Med venlig hilsen

Carsten Abildgaard, St. Restrup IF

René Søholm, Svenstrup Godthåb IF

Simon Jensen, Skalborg SK

Klubnyheder