Klubnyheder

Skousen Aalborg Soccercamp 2023 takker for en fantastisk fodboldskole.

7. august 2023, 16.22

Det blev en forrygende og fantastisk fodboldskole igen i år til Skousen Aalborg Soccercamp 2023! 


Hele 201 Spillere deltog på dette års fodboldskole – wow sikke en rekord.

Det er en fantastisk tradition, vi har i vores fodboldklub, og den er et af årets absolutte højdepunkter!

 

Der skal lyde en KÆMPE STOR tak til de ca. 70 frivillige forældre, herunder bedsteforældre, og derudover en del større søskende, som har deltaget i store som små opgaver både ved klargøring, café-team, tombola og grill-arrangement.

I har HVER OG ÉN betydet, at vi har kunne gennemføre en vellykket fodboldskole.

TAK fordi I tager fridage og bruger fritid på, at vi sammen kan lave en fed event for vores børn og unge.

 

Vi har haft hele 29 superengagerede og dygtige instruktører og assistenter med i år, som har være fordelt på 9 hold. 5 hold på Maxiskolen fra U9-U14 og 4 hold med på Miniskolen. Som noget nyt i år have vi også 2 målmands trænere.

I skal alle have en KÆMPE TAK og et stort klap på skulderen for at give børnene nogle hyggelige, spændende og lærerige dage! TAK!

 

Vi er særligt stolte over, at en flok spillere fra årgang 2006 valgte at hjælpe som assistenter i år, i stedet for selv at deltage. På vores U7 drenge havde 3 storebrødre også valgt at hjælpe som assistenter. Det er fedt med synergier på tværs af en senior-og ungdomsafdeling, og vi er stolte af de unge mennesker som også ser vigtigheden og glæden i at hjælpe til.

 

TUSIND TAK til vores trofaste hovedsponsor Skousen Aalborg og vores trøjesponsorer Hasseris Gymnasium & IB World School, Sparekassen Danmark og Biltema Aalborg, og vores samarbejdspartner SPORT 24 i Storcentret – uden alle jer ville der heller ikke være nogen fodboldskolen – det betyder rigtig, rigtig meget med jeres flotte opbakning! Vi ved fra alle de andre år, at børnene vil bruge deres fodboldskoletrøje både i skolen og til fodbold, fordi den er så sej, og de har været super glade for at være med. Det giver god synlighed til vores sponsorer.

Fodboldskoletøjet var leveret fra #Adidas og bolde fra #Select, som er klubbens sponsorer i tæt samarbejde med SPORT24.

 

I år havde vi besøg af Hjem-is bilen, hvilket skabet god stemning, og et køligt afbræk.

 

Igen i år har RIFs hovedsponsor Nadias leveret frokost til de 201 børn og 29 instruktører, og REMA 1000 Frejlev og Min Købmand Sønderholm har leveret frugt, saftevand m.m. Tusind tak for godt samarbejde og altid god service.

 

Vi fik en fantastisk tombola i år med intet mindre end 176 gevinster. Tak fra hele klubben for alle sponsorgaver, til alle vores sponsorere. Tombolaen i sig selv har givet et overskud på 20.000 kr., som vi kan bruge næste år til at give klubbens børn og unge tilskud til Sejscup.

 

Bemærk på billeder det flotte fodboldskolebanner, som klubbens dygtige grafiker og webmaster Michael Kjær-Mortensen har designet. Michael har også stået for at lave de flotte grafiske billeder til facebook m.m. Stor tak for at give fodboldskolen er flot visuel identitet 

 

Stort tak til Pernille Dahl Bach for hjælp med bestilling af tøj, koordinering af fodboldskolen, og samarbejde med Cafe RIF.  

 

Stort tak til Lars Skibsted for samarbejdet omkring koordinering af hele fodboldskolen.

 

Stort tak til Jacob Gertsen for at koordinere trænere og assistenter sammen med Johan S. Smorawski.


Stort tak til Heidi Aabech for koordinering af fodboldskolen, udarbejdelse af frivilligvagtplan og for at bruge 1 uge af din ferie som fodboldskoleleder. 

 

EN KÆMPE TAK skal Britta Skibsted Fagermo og Jeanette Grods i CAFÉ RIF for at koordinere bestilling af mad og drikkelse – I styrede forplejningen helt fantastisk alle 5 dage, vi kunne ikke klare det uden jer.

 

Vi starter planlægningen af næste års fodboldskole sidst på året – så STAY TUNED.

 

I denne uge starter efterårssæsonen og nye hyggelige oplevelser venter i VERDENS HYGGELIGSTE FODBOLDKLUB! Vi ses!

 

#MedRIFiHjertet

W1siziisijiwmjivmtavmjyvbzy0ywvybjzsx0hvdmvkc3bvbnnvcmvyxze2mhg2mdaucg5nil1d?sha=95f2bdeb5654d5bd